8.08.2013 г., 22:29 ч.

Харесвам те 

  Поезия » Любовна
907 0 3

Харесвам те

 

Харесвам те, когато спреш да мен,

в прегръдката ми щом притихваш,

харесвам те сериозен и съсредоточен,

харесвам те, когато се усмихваш.

 

Харесвам те по бански и на плажа,

харесвам те по риза с панталон,

харесвам те по дънки в стил небрежен...

Но пò харесвам твоите очи.

 

Харесвам те, когато пием си кафето,

на вечерята щом палнем свещи.

Така приятно грей лицето ти

и ухаеш на парфюм и нежност.

 

Харесвам те и в якето през зимата,

със навалял в косите сняг,

щом слеем се с уюта на камината

и мойта длан е в твойта пак.

 

Харесвам те... Не просто те харесвам,

побърквам се по теб, лудея.

Червило слагам и косите сресвам.

Готова съм с любов да те живея. 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??