Харизма
Хвърлям искрици обич,
в неразпалено кандило,
да лумне пламък, светлина,
не ме наричайте любима!
Минавам... нося обичта
и стъпки в дирята оставам,
носете свойта правота
по-силна съм и отминавам.
Спирам в пряката на края
и буден моя сън остава,
след мен е нежна светлина,
пред мен – факелът огрява!
© Елеонора Крушева Всички права запазени