3.07.2006 г., 16:33 ч.

Хей, барман - 14 

  Поезия
671 0 3
Хей, барман,
днес съм
на Аляска.
В мен -
"Дивото зове"
модернистично.
Наливай ти,
а аз ще ти
разкажа сказка
за селянин
и пиянде.
Е, неприлична.

Хей, барман,
хайде бе човек...
Мерси!
В хотелска стая
настанили
се героите...
Пияндето
слезло в бара.
Среднощ се
върнал във покоите
и с дрехите
захъркал звяра.

Хей, барман,
сипвай!
Изгорях!
Получил напън
хитрия селяк,
де по нощите
вън да търси
тоалетна.
И в панталона
на пияния ахмак
своите фекалии
спретнал.

Хей, барман,
Давай...
Сутринта...:
- Не мож' да бъде! -
чул се вик
юнашки.
Притихнал
селянина...
А пияният ортак:

- Насирал съм се, да...
Но не и между
двата чифта гащи...

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Доста гнусничко и изобщо не ме кара да се смея...Скоро няма да чета нищо твое...
  • Важното е купон да става
    Смехът е здраве
    Ще се появи някой, дето се смее, само при гъделичкане и ще има назидателни коментари...
    хихиххихи
    Ама нали за това ги публикувам
    хахахаха
  • Страхотно!Дори си го представих.
Предложения
: ??:??