11.01.2005 г., 15:48 ч.

Хей, барман 4 

  Поезия
709 0 2

Хей, барман,
водка изстудена.
Ще се налея
като Буратино.
Виж оня хаплю,
колко е смирен...
Дулсинеята
ще му посочи кино.

Хей, барман,
сипи едно поредно.
Знайш ли вица
за бойджията?
Виж, хахото...
Тръгва си наведен,
а тази цица,
врътна ми чивията.

Хей, барман,
хайде пак едно.
Бойдисал той
панела на жената.
Платила тя...
В самотното легло
поканила вапцалника,
горката.

Хей, барман,
я сипи ми пак.
От гледката до мен
ще се напия.
Та бояджията,
оня тъп ахмак,
"прощавай"  рекъл,
може ли ракия.

Хей, барман,
сипи за последно.
Балконът на
мадамата ме грабва.
Виж я само
с кви очи погледна...
Ако остана,

ще се изцъкля
като брадва.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Винаги! Умрем за компания...
    Ако ша е водка,
    одма се прикоткай.
    Ето стола маце,
    хайде бързо кацай.
    Барман, сипвай драги
    за двама юначаги

  • Реалити цикъл....много истинско....налей и на мен една!
Предложения
: ??:??