30.09.2005 г., 21:31 ч.

Хей момиче! 

  Поезия
791 0 1
Хей момиче!

Хей момиче целуни ме!
И щастлив ме направи!
За ръката хвани ме
И танцувай до зори.

Щом луната изгрее
И звезди заблестят
Всичко живо лудее
Лудва целия свят!

Хей момиче завърти ме!
Във лудешкия танц
С тебе да полетиме
Във небето над нас.

Да танцуваме лудо
Че живота тече
Младостта ни е буря
И не иска да спре.

Хей момиче прегърни ме
И целувка ми дай.
С любовта си дари ме
И люби ме безкрай...

Че живота е лудост
Луд е целият свят
Да танцуваме лудо
Над заспалия град.

Хей момиче превърни ме
В огнен лъч топлина
С тебе да изгориме
И да стоплим света.

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??