Братя, трябва да се обединим,
време е за война,
длъжни сме да защитим
свойта метълска душа.
Да се бием
всички ние
срещу неправдата
и чалгата,
срещу силикона
и простотията!
Да се бием,
да спасим душата си,
да се бием
в името на свободата си!
Стига вече чалга-иго,
стига вече дискриминация,
чалгата трябва да си иде,
ние сме нова метъл нация!
Да извадим мечовете си срещу тях,
да им покажем, че сме по-добри,
да покажем, че не ни е страх
от простаци зли!
На война, братя метъли!
Настъпи мигът...
Тази чалга-анархия трябва да спре,
на победата
вече усещам дъхът...
HEAVY METAL ни зове!
© Богдана Маринова Всички права запазени