9.02.2007 г., 0:03 ч.

ххх 

  Поезия
963 0 7

Очите ми са

длан протегната човечност

насреща идва

оплетена в красиви фрази

нечовечност.

© Стела Флорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??