6.06.2012 г., 13:31 ч.

"Хидроинженерът" Доган 

  Поезия » Гражданска
490 0 0

"Да върна парите иска нашият премиер.

Да, ама аз съм "хидроинженер".

Печеля за сметка на държава,

която доя като млечна крава.

В политиката всяка чест се спомина,

а аз взех "хонорар" от милион и половина.

Тъй наричам аз подкупа голям.

Не ми пука, че друг казва: "Няма що да ям!".

Всеки политик за пари се гъчка,

а аз уредих фирма за държавна поръчка.

Бате Бойко много ми се вири,

защото нищо не разбирам от язовири,

ама да съм си добре аз,

а и скоро може пак да съм на власт."

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??