13.05.2007 г., 16:01 ч.

Хиляди пъти 

  Поезия
518 0 3
Хиляди пъти Да - аз мисля за теб.
Хиляди пъти Не -не те мислех за такъв човек.
Хиляди пъти умирах, щом погледнеше друга жена.
Хиляди пъти се раждах, като ми казваше, че съм една.
Хиляди пъти плаках и проливах горчиви сълзи.
Хиляди пъти се смеех на твоите интересни шеги.
Хиляди пъти се заричах да не галиш моето бедро.
Хиляди пъти се отричах и идвах в твоето легло.
Хиляди пъти не исках в теб да срещна любовта.
Хиляди пъти осъзнавах, че само ти събуди страстта.
Хиляди пъти се молих да обичаш само мен.
Хиляди пъти се проклинах да не те видя и този ден.
Хиляди пъти разкъса без жал моето сърце.
Хиляди пъти стопли моите студени ръце.
Хиляди пъти на ден произнасям твоето име.
Хиляди пъти Да - ти подлуди ме!!!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??