8.07.2007 г., 22:26 ч.

Хирург 007 

  Поезия
655 0 10
Лежи на масата оперативна,
в стая бяла и студена.
Плаща, за да я накълцат -
иска да е променена.
По-красива? За кого?
Със шевовете закрепена -
парцалена кукла -
от части различни сглобена.
Панаир на суетата или наложителна промяна,
твоята уникалност вече я няма.
Хладно острие се врязва в чистата ти плът,
запомни се добре...
друга ще си следващия път.

Ще си различна,
но нито по-естествена,
нито по-обичана!

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??