9.08.2006 г., 16:34 ч.

"хората" 

  Поезия
769 0 0
Хората са като семената на топола или глухарче
Носени насам-натам от вятъра безгрижен
Тях не може и не бива ги задържа
Но пък може ги докосна и усети
Полетя с тях за малко или по-дълго
И дори да ги обикнеш
Но не! Не може да ги задържаш

© Димитър Кенанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??