24.06.2014 г., 9:40 ч.

Хороскоп 

  Поезия
488 0 0

Хороскоп

Някои хора искат да пиша,
други да пея,
трети искат да реша.
Четвърти искат да се смея,
а аз искам да посмея
да обичам,
да почитам,
вярност да дам…
На един да се отдам!
Той бил сам,
аз съм била сама.
Той не бил в града,
а аз съм в тъма.
Той мислел за мен,
аз за него съм мечтаела.
Какво ли не бяхме двамата!
Звездите крещят,
сякаш не любов,
а ужаси се случват.
Не може да я спреш
уж тая любов.
Но ето!
Някой ни спря.
Някой, който иска да реша,
да се смея,
да пиша,
да чета,
да платя,
а понякога и да плача.
Звезден хороскоп…
Аз на него не ще повярвам до гроб.

© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??