21.02.2017 г., 23:17 ч.

Храм 

  Поезия
606 1 0

Разруших всичко до основи

с много болка, но без капка срам.

Започвам да строя със чувства нови

за душата си бездомна светъл храм.

 

С прозорци много ще го построя

и с огнище колкото света.

Ще сложа порта от слънчеви лъчи

и никой скрил злото зад маска от лъжи

не ще успее да ме доближи. 

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??