6.01.2021 г., 11:51 ч.

Христо Ботев 

  Поезия » Гражданска
300 0 0

На този ден се роди

патриот, гений, герой,

що бори се народа да освободи,

с потисника води той бой.

България му беше мила,

даде си живота за нея.

Прояви смелост, сила,

с подвига му нека се гордеем!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??