26.07.2007 г., 0:21 ч.

Хризантема 

  Поезия
551 0 0
Хризантема: бледа, нежна,
ведра, мила и безопасна...
или само така изглежда?
Погледнах я и се усмихнах;
докоснах я - бе толкова крехка;
какво ли крие сред редовете си цветчета?
Помирисах я, едва тогава усетих
истинския ефект на любовта:
световъртеж, упоение,опиянение...
Както не може да се устои на любовта,
така и аз не устоях на твоето дихание...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??