27.08.2013 г., 23:11 ч.

Хризантемите 

  Поезия » Еротична
621 0 0

Харесвам всичките цветя,

ала обичам само хризантемите.

Дали защото имам прилика със тях 

или защото те са мое откровение.

 

През есента родена съм и аз.

Дъждът и вятърът за мен са братя.

И като тях понасям студ и мраз

и не копнея за горещо лято.

 

Кат тях се чувствам приказна принцеса - 

прекрасна, мила, непристъпна, нежна.

Но, ако някой с грубост ме докосне,

повяхвам, страдам, ставам тъжна...

 

 

© Прасковия Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??