10.02.2011 г., 19:52 ч.

Хубаво 

  Поезия
502 0 2

You are so Beautiful To Me. . . .

http://www.youtube.com/watch?v=NnL4xadr3JA


Хубаво

(посветено ;) )


Знаеш ли...

Нищо не ме е дразнело повече от теб.  

Досега.

Нелепо е да си такъв!?

Така да ме гледаш

и толкова често да ми ръмжиш.

Да искам да се сгуша до теб,  

а така ми тежиш.

Толкова често, почти винаги всъщност –

да спиш.

Сякаш сънуваше себе си.

Толкова често

имах нужда от очите ти само...

за мен.

Толкова често.

Исках да те усмихна

повече.


Знаеш ли...

Обичах те такъв,  преди да порасна. 

Днес е друго. 

Други ме търсят

и ги ядосвам до кашляне.

Но имам време да си спомня

за няколкото  драскотини.

Дано съм ти оставила,

защото е за

хубаво.

 

 

Вдъхновено от една среща и това мило видео.  

Поздрав с песента на Джо Кокър "You are so beautiful to me"

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??