14.12.2011 г., 9:42 ч.

"Художникът" Борисов 

  Поезия » Гражданска
391 0 0

Бойко, Рембранд ти "надмина".

"Художник" стана таз година.

Леонардо пред теб "бледнее".

Цял народ на Веждито се смее.

 

Кат' Христос ще бъдеш на икони.

До земята ниски поклони.

Рашидов, стига раболепие,

покажи малко достолепие!

 

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??