11.10.2016 г., 16:41 ч.

human nature 

  Поезия
233 0 0

Някой от нас щракна с пръсти,
изчезна световният глад,
отслабнаха хората тлъсти,
забравихме думата "Ад".

След ден до басейна безплатен
седяхме с коктейли в ръка,
изстена поредният знатен:
"Ужас! Досадна муха!"

 

 

 

попов.

© Александър Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??