2.06.2018 г., 1:46 ч.

Хвърчило 

  Поезия
553 0 1

 

 

Днес е първи юни,

празник с много красота.

Играят днес на воля

усмихнати деца.

 

Пускат пак  хвърчило

и тичат подир него.

Колко е красиво

малкото  хвърчило.

 

Рее се в  небето

в едно с детската мечта.

Трепне детското сърце

с протегната ръка.

 

Шарено, игриво

стар приятел на децата.

Малкото хвърчило

носи радост им сега.

 

Детска глъч и песен,

чува се навред.

Вълшебен миг, неповторим,

остава детски спомен мил.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??