2.06.2024 г., 8:53 ч.

И аз се чудя 

  Поезия
211 2 0

Тази вечер някой, някъде сълзи проронва...

А някой друг, песен пее, за миг забравил

лошотията извършена със грях.

Тъма, дори времето не иска 

да плаче то за нас.

 

Балъците ...за риба днеска бяха!?

Но дали ,рибата не бяха те.Боже, прости.

Сляп ли бях,че чакам чудото да стане.

Магията ,дали е враг или е стихия?

 

Самолетите кръжат,и набиват ни в сърцата...

страх,вина,дори че идва краят на ,Света.

Но мисля че оглозгват ни телата.

Защото някой пее във ноща.Абе ,защо?

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??