7.06.2008 г., 16:54 ч.

I miss you... 

  Поезия
1288 0 3
Липсваш ми и пак ще ти го кажа...
боли ме от това...
Трудно е, едвам издържам вече,
но ние избрахме си така.

Боли, когато те няма
и усмивките стават на сълзи...
Боли, но такова е сърцето -
само си избира празници и делници.

Мисълта си даже аз загубих,
някъде по пътя "за към теб",
нищо вече аз не зная... освен, че
Обичта си заслуважа!

© Димитрийка Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??