9.04.2007 г., 14:23 ч.

И обратно 

  Поезия
426 1 1
Ако ми кажеш "не", аз ще ти кажа "да".
Ако си с друга, аз ще съм сама.
Ако ме обичаш, аз ще те мразя.
Ако над мен вървиш, аз ще лазя.

Ако ти си смел, аз ще съм страхлива.
Ако ти си невенът нежен, аз ще съм розата бодлива.
Ако ти си силен мен ще ме е страх.
Ако очите ми са чисти, твоите ще са с прах.
Ако очите мои са със сълзи, твоите ще са със смях.

Ако не можеш да спреш ще те спъна.
Ако си лист хартия, ще те прегъна.
Ако ти ме гониш аз ще бягам.
Ако ти ставаш аз ще лягам.
Ако ти ме искаш аз ще страдам.

Защото така е построен светът:
противоположностите да се привличат.
Мразещите да се обичат.
Така е по-интересно,
а и е чудесно.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, има такъв тип отношения, обричащи любовта на загиване...Ярко са предадени.
Предложения
: ??:??