Измамен танц, измамен миг.
Измамни чувства ме напускат.
Пореден флирт, пореден вик.
Поредна мъка в мен препуска.
Обредна вечер, закъсняла,
обредна жертва пуска.
След нея някак съумяла
съм да те напусна.
Любов не искам,
либето си вече преболяла!
Един път мога да обичам!
Един път и да мразя.
Не мога вече да се вричам!
Един в сърцето пазя.
© Гера Гера Всички права запазени