31.07.2016 г., 10:59 ч.

И тази сутрин 

  Поезия » Хумористична
354 0 0

И тази сутрин

 

И тази сутрин със жена ми,

купихме нещо да ядем,

но със псувни по всички гами,

че средствата си ще дадем!

 

Че с наште дребни хонорари,

не можем да се разплатим!

О, пак Съдбата се повтаря...

Но докога ще издържим?!

 

Напълним ли до край торбата,

тя още ще ни натежи.

Тъй предизвикваме Съдбата,

от друго тя да ни лиши!

 

Добре, че малко заделихме,

да имаме за Старини,

макар от залък да делихме,

живота ни да съхраним.

 

Аз знам, безплатен обед няма.

Тук всеки трябва да плати!

И в залисията голяма

ний стигнахме до Старини!

22.06.2016г.Драгойново

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??