4.06.2008 г., 20:17 ч.

И ти ли? 

  Поезия » Философска
463 0 4

В песенната глъчка на децата

прозираше духът на самотата.

Усетих го с очите си - широко

разтворени и вперени дълбоко

в дълбината на страха.

А там ме чакаше греха.

 

***

 

Немощен и свит, усетих

радостния писък на скръбта -

и ти ли победи света?

 

 

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??