21.08.2023 г., 13:56 ч.

И въпреки това.... 

  Поезия
172 0 0

И
рекъл Бог:
„Не давай воля
на гнева си, чадо,
за да те благословя!“ - А
отговорът на човека бил: „И с
гняв, и без - безцелно по света снова,
о, Бо̀же, величая Теб, творя Любов за Теб
и въпреки това светът помръква и без Обич овдовя...“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??