26.09.2019 г., 7:32 ч.  

Полфрийман - обратно в затвора! 

  Поезия » Гражданска
341 0 0

Искаме наистина строг ред и законност,

а който посяга на дете от нашата народност

зад решетките трябва да иде,

че Андрей в отвъдното си отиде!

Ами ако беше убил ваше дете -

как ли щяхте да се чувствате*!?
Живота му не можем да върнем,

но поне в правова държава да се превърнем**!

________________________________________

 

*Обръщам се към съдията, който го е пуснал .

**Имал съм предвид, че не е нормално този убиец да бъде преждевременно пуснат на свобода, защото така ще бъдат насърчени други убийства на деца. Ненормално е именно това - тези, които трябва да бдят за реда в обществото и сигурността на собствените си съграждани, да правят точно обратното. Не може да има нормална държава без ред и строги правила и най-вече без спазването им. Даже смятам, че трябва да се потърси отговорност от тези, които са постъпили по този безчестен начин.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??