7.04.2019 г., 13:08 ч.

Идеалнио маж 

  Поезия » Хумористична
444 1 0

Не търси с тува заглавие

стихче тук за СуперЧлен,

или за некакво изчадие!

Мажът - идеал е със курем!

 

С глава плишива, с училца,

възможно е дори с бастун...

Какво учакваш ма, жена?

Тува е мАж а не маймун!

 

Той страда тежко от пудагра,

забравил е и онуй свойство

без помощ спешна от виагра

да дига... мъжкото достойнство...

 

Мажът идеален е старчок

с изкуствено сърце и със чейне,

в лицето мяза на булдог -

пушач, развратник, пиянде...

 

Да, точно он и никуй друг

(дори да бъде манекен)

е перфектнио съпруг!

Тува го запумни ут мен!...

 

И аку смееш да попиташ:

"Какоф идеал е този дзвер?"

най-важното тук не отчиташ -

че дядката... е милионер...

 

03.12.2015.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??