18.12.2005 г., 18:59 ч.

Идеалният герой 

  Поезия
718 0 0

Влюбих се във твоите очи,

в синия им блясък,

но ти никога не ще узнаеш за това....

Ще вървя тихо след теб,

ще те гледам,

всеки ден по- малко,

дано те забравя!

Едва ли....

Твоите очи ме следват

и мира не ми дават.

Сърцето ми тупти

и казва ми, че иска да си с мене!

Но как да му обясня,

че невъзможно е това

като отказ не приема!

Ще тъжа по теб, то е ясно,

а нощем ще мечтая...

Ще създавам идеалния герой в съня си,

а това ще бъдеш ти

и на сън ще целувам

твоите красиви

очи!!!

2005г.

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??