18.03.2006 г., 17:50 ч.

Иди си, Любов 

  Поезия
723 0 4
             Не идвай при мене, Любов,
             не идвай, без да съм те викала.
             Не можеш да превърнеш сълзите в усмивки,
             болката в радост,
                     безсънните ми нощи - в сладък сън.

             Не се завръщай при мене, Любов,
             не се завръщай, без да съм те чакала.
             Не искам да строя въздушни кули,
             в които да живея в самота.

             Не искам да си само миг, Любов,
             не искам да си само спомен, нито минало.
             Ако не можеш да си истинска, красива - 
             върви си. Върви си и ме остави сама.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е
  • Planinska,пожелавам ти истинска и искрена любов!Браво за стихотворението,много е хубаво!!!/6/
  • Трябва да внимаваме какво си пожелаваме, защото може и да се сбъдне Затова - не затваряй сърцето си и не се вкопчвай в миналото.Усмихни се!
  • Да по-добре сама отколкото да живеем във лъжа!6
Предложения
: ??:??