17.09.2015 г., 22:30 ч.

Идваш на вълни 

  Поезия
421 0 0

Идваш на вълни

 

Нахраних се със бон филе,

вода, картофки и салата.

На Гарибалди щрайх дует,

облече в ноти тишината.

 

Зад ъгъла с ръце изтрих

избилата в очите влага.

Усетих те как идваш на вълни!

Двуглас от струни над площада.

© Иван Бърдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??