Съдбата спретна ни шега
и с нас на Любов заигра,
забушуваха страсти,
кръвта закипя
и старото тяло нов живот заживя.
Но както във всяка игра
и тук си има правила.
Сподели играта,
освободи душата,
наслади се до край,
и знай:
Победители тук няма!!!
Бонка Василева
© Бонка Василева Всички права запазени