23.04.2007 г., 17:04 ч.

Игра на карти 

  Поезия
618 0 1
Игра на карти

Любовта ни беше игра на карти,

всеки картите си разкри
и вече щастливи не може да сме аз и ти.

Сърцето ми казваше "обичай",
а разумът - "мрази",
с теб дните ми бяха проклети от дявола дори.

Нощта бе изпълнена с любов и сълзи,
а звездите ми шептяха:
обичай, а не мрази...

Писна ми да се преструвам,
но продължавам да се страхувам
от хорските лъжи, поради които ти сърцето ми разби!!!

© Джейлян Салих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошъл!
    Обичай, а не мрази!
    Не се стахувай от хорските лъжи!
    Бъди смел и дерзай!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??