15.10.2005 г., 19:50 ч.

ИГРА НА ЛЮБОВ 

  Поезия
1035 0 3

Какво е нашето-игра ли,
защо държиме се като деца?
обичам само тебе не разбра ли
не се съмнявай ти в това.

На криеница ли ще си играем,
големи май сме за това,
така че нека си признаем
неможеме един без друг-това е любовта.

Когато някой ден омръзне ти играта,
ще дойдеш кротък и смирен
ще разбереш това ни е съдбата,
родена съм за теб и ти за мен.

Ще заживееме щастливо чак до края,
като във филмите със хепи енд,
но стига вече,май много си мечтая
живота не е Дисни Ленд.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??