24.09.2008 г., 18:12 ч.

Игрален филм 

  Поезия
1071 0 0
В една студена вечер
потърсих твойта топлина,
но намерих мраз и пепел
след една празна самота.

Тръгнах, забравих и за филма,
актьор чудесен беше ти,
но разбери, омръзна ми да гледам,
все едни и същи образи.

Актриса бях, макар и малка,
мислех, че съм в Холивуд
и Оскар не можех да получа,
уви, и увлякох се по друг.

Така забравяме за всички,
прекрачили олтара на нощта.
Богомолки молеха се Богу
и мълвяха тихо моята молба.

Главни роли имаха и други двама,
не предвиждани за този филм.
Любов страдалческа или измама
играха дълго, но не и в ефир.

20.09.2008 г.
Miss Independent

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??