1.03.2024 г., 10:33 ч.

Игрите на любовта 

  Поезия » Любовна, Хумористична
120 0 0

Когато изгреят звездите
и спусне се бавно ноща
отново започват игрите,
игрите на любовта.

И двойки забързано крачат
към бар, ресторант или клуб,
дори и върбите не плачат,
при толкова хора накуп.

Във въздуха нещо витае
и прави живота красив,
за мен това любовта е
и чувствам се някак игрив.

След питиета отбрани,
мезета и весели танци,
започват любовни романи
за опитни и новобранци.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??