24.11.2016 г., 15:52 ч.

Илия 

  Поезия » Гражданска
718 1 3

Дойде, когато всички нас ни изоставиха,

подаде ни ръка и стана наш духовен глава.

Прие прозвището класен 

и ни показа, че света не е толкова опасен.

 

Наш учител по история също стана.

В миналите времена той ни вкара

Опитва се в детайли всичко да ни обясни

и наистина не разбрали няма почти.

 

Да, за господин Илия Димов, аз говоря

и казаното не ме е срам да повторя

Аплодисменти за най-добрия класен,

който ни показа, че света може да бъде прекрасен.

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви !
  • Браво на класния! Хареса ми! Рядко виждам някой да посвещава стих на класния си.
  • Прекрасно посвещение и позиция в творбата!
Предложения
: ??:??