22.08.2007 г., 19:43 ч.

Илюзия 

  Поезия
522 0 2
Мечтая цветно, в розово почти,
в дрехи ярки обвивам себе си, нали.
Играя щастие, усмивка ведра
на лицето ми цъфти.
Смехът ми като ручей
по камъните ромоли.
Залъгвам себе си, че щастие
е туй, а вътрешно сърцето ми гори.
Повярвах на илюзии лъжливи,
грехът ме пари и боли,
боли, но трябва да се смея,
да имитирам щастие почти.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??