Представях си нещо
и в него аз вярвах,
макар че за него
да нямах представа.
Ала съм вече
голяма за драма,
и веч се надявам
да няма измама.
Но днеска разбирам
животът е рая,
и в него аз дишам,
да мечтая за двама.
© Кармен николова Всички права запазени
Първата строфа е добра.
Тези форми "веч" са поостарели малко, като за нашата реч.