16.07.2007 г., 9:52 ч.

Има хора,които не спят... 

  Поезия
1058 0 20
Има хора, които не спят
и стоят сами на угасена лампа.
Нощта носи спокойствие и тишина,
но безпокойствата им - държат очите отворени.

Не спят... клепачите им стоят
все полуотворени, не могат да се спуснат,
като пелерина на очите,
да извикат те съня...

Има хора, които не спят,
или спят - на светната лампа.
Толкова притеснения и спомени
държат очите им полуотворени...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??