20.06.2007 г., 18:54 ч.

Има ли  

  Поезия
493 0 2
 

Има ли нещо по-хубаво

от благия ти поглед,

на несретник и момче

на средна възраст...

Има ли нещо по-благо

от топлата ти ръка

на моето рамо

на самотна жена...

Има ли нещо по-топло

от сладкия ти дъх

в зимните нощи

на планински връх...

Има ли нещо по-сладко

от моите устни,

които душата ти  топлят

с обич и блага дума...

© Людмила Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??