20.11.2019 г., 16:21 ч.

Има нещо верно в туй 

  Поезия » Пародии
623 0 11

Вампир кръводарител

и вълк овчар. 

Безумец учител

и богат клошар. 

 

Супа на скара, 

вятър във клетка. 

Любов във шамара, 

или... в епроветка... 

 

Злато от тиня, 

сърце от чугун. 

Райска пустиня, 

здраве... с бастун... 

 

Мъже с женски свойства 

в плетеница безсмислена, 

и едно безпокойство, 

че последното... си е истина... 

 

19.11.2018.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??