Трудно се търси в руините смисъл,
щом знаеш че има готов резултат!
Постигнат от друг! На тепсия поднесен!
Даже красиво оформен в цитат.
Трудно с глава ще пробиеш стената,
щом знаеш, че можеш да идеш зад нея.
Че чужди криле са платили цената,
да ти прокарат удобна алея.
Да, трудно се следва път без награда,
когато тъй лесен е сладкия край!
Има само една магистрала към ада
и милиони пътеки към дебилния рай!
© Николай Драгиев Всички права запазени
поздрави