5.06.2007 г., 16:21 ч.

Има смисъл 

  Поезия
722 0 3
А може би този свят
далеч не е толкова лош,
щом всичко се обагря в цвят
малко преди всяка тъмна нощ.
Може би има смисъл от сълзите,
щом след тях идва усмивка,
има смисъл да тъжат очите,
да изчакат най-желаната целувка.
Може би има смисъл от всичката болка,
щом има кой - за миг - да я стопи.
И ръцете нека по-дълго останат студени,
щом после ще ги стоплиш ти.
Как без залез ще се радваме на изгрева,
как без сълзи ще посрещнем любовта?
Ако не бях те чакала цял един живот,
нима щях да съм безумно щастлива сега?

© Диляна Тополарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??