16.08.2008 г., 22:36 ч.

Имам теб 

  Поезия
556 0 2
Имам теб

Казвам ти, че като теб друг няма,
усмихваш се, не вярваш ли?!
Имам слънцето, звездите, океана,
когато гледам в твоите очи...

Имам вятъра и морския бриз нежен,
когато с топли длани ти ме погалиш,
имам въздух, огън и надежда,
когато с жарки устни ти ме палиш...

Имам, слушам най-красивата песен,
когато с обич ми говориш ти,
имам вино и хляба пресен,
когато ме целуваш с очи...

Имам и щурците талантливи,
когато ми запееш с ален глас,
имам и небесните птици красиви,
издигаш ме като тях да бъда аз...

Имам и бисерните водопади,
когато галя твоите коси,
имам всичките награди,
когато съм спечелила сърцето ти...

Усмихваш ми се, вдигаш ти вежди,
мислиш, че прекалено много те обичам...
Помисли пак и ще видиш ти,
щом имаш мене, имаш всичко!

10.07.2008

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силвия много ти благодаря! Голяма почитателка съм ти и твоята оценка ме прави много щастлива! Нежно и очарователно е чувството когато пишеш за любимия човек и ти се струва, че каквото и да кажеш, с каквото и да го сравниш, пак ще бъде малко! Дано и твоята любов е толкова красива!
  • очарователно,разтапяш с нежността си.
Предложения
: ??:??