20.04.2007 г., 1:05 ч.

имате ли огънче ... 

  Поезия
604 0 6
 

Имате ли огънче,
моля, услужете  -
днес не ми потръгна
трудно е с късмета.
Не, не съм оттука
нямам и квартира.
Да,  не ще откажа,
може чаша бира.
Сини са така е -
вие сте надежден.
Никой друг в очите ми
тъй не е поглеждал.
О, благодаря Ви...
Значи Ви харесвам.
Руса съм естествено,
(чак пък стюардеса.)
Много сте забавен -
мил сте и сърдечен.
Тръгваме ли?
Двамата...
Много ли далече?
Все пак, разберете -
малко се вълнувам.
Искам... но  мъжете
бързо ми омръзват.
Няма ли значение -
Хубаво тогава, тези
отношения
точно ми се нравят.
Аз ще бъда мила
(иначе не мога).
Толкова сте силен...
... 
Тръгвате ли... сбогом.
.... 
Имате ли огънче?
Моля, услужете...

© Дакота Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??