9.04.2010 г., 16:40 ч.

Импровизирано 

  Поезия
679 0 2

Море, слънце, пясък - морска пяна

и тласък.

Напред, навътре, надълбоко, пред мен

ширее се море жестоко.

Спомени, мисли и чувства,

дали на някой изобщо му пука?!

Стих, поезия, опит за летене,

нещо се обърка вътре в мене.

 

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??