25.09.2008 г., 15:13 ч.

Импулс 

  Поезия » Еротична
1008 0 1
Ти, влечение, наклонност  моя,
желание за страст,  превърнало се в алчност.
Тялото изгаря, душата ми  трепти,
когато ме  докоснеш  ти.

Копнеж е всяка  твоя дума,
изречена  от  жадната  уста.
Целувката е вече нужда,
без  нея аз  просто  ще  умра.

Нежност моя, желание и вкус,
послушница  съм  твоя
само  посочвайки  ме с  пръст.
Покорно  кротка се  завръщам

в играта,  наречена  импулс.
АЗ - ТИ, ЖЕЛАНИЕ - ЗАКОН.
ВИХЪР - ЧУВСТВА  жар и  плам.
След  туй две лица  нашепват  тихомълком...
        
любов... любов... любов...
                                                                                                                                                             БИБИ

© Любов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??