24.09.2007 г., 21:50 ч.

In Me... 

  Поезия
695 0 0
Ще дойде ден, когато ще поискаш прошка от мен.
Ще кажа "НЕ"... както ти каза в онзи ден...
Ще бъда жестока, няма да ти простя...
Когато ме погледнеш, ще виждаш в мен ненавистта.
Мразя теб и любовта, мразя част от света...
Мразя себе си, когато те обичам...
и когато знам, че вечно в теб ще се вричам...
Мразя слънцето, когато свети...
Мразя всички твои думи отнети...
Никога няма да те забравя...
споменът за теб в сърцето ми остава...
Да, знам... никога няма да те прегърна,
както и никога няма да си те върна...
Споменът за теб се задълбава...
и образува в сърцето ми кървава рана...
Вече късно е да се отричам...
наясно ли си, че до болка те обичам...
Мислиш си, че не грешиш...
Толкова ли ме мразиш, че не можеш да простиш.
Искаш да ми го кажеш в лицето?
Да, знам... моето сърце е проклето...
Погледни напред и ми кажи...
Какво виждаш в моите очи?...

[MП]

© Миши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??